Fundatia ProHomini

Linked with Negoita Cornelia – Romania.

Fundatia “Pro Homini” a fost infiintata in  anul 1997, in orasul Braila si a inceput sa activeze energic imediat dupa obtinerea statutului de persoana juridica nonprofit si neguvernamentala. Activitatea sa a fost orientata inca de la inceput pe doua componente de activitate fundamentale: Componenta cultural-informationala si cea caritabila, de sprijin social  intra pe site si afla mai multe!

Activitati;
Centrul de zi pentru batrani;
Arhiva foto;
Adresa contact. Fundatia ProHomini, Strada Caraiman, nr. 4, Braila, cod 810275, Telefon: 039-681700, (Cornelia Negoita – Telefon: 039-689181), e-mail.

Prezentare generala: Fundatia „Pro Homini” a fost infiintata in anul 1997 din dorinta de a sprijini acel segment al populatiei aproape uitat de societate: batranii. Pe parcursul celor 7 ani de activitate, fundatia a sprijinit si familii cu multi copii, aflate in situatie de risc social si copii bolnavi care au necesitat tratamente costisitoare, precum si elevi merituosi care au obtinut locuri fruntase la olimpiadele nationale.

Pentru bunele rezultate obtinute in plan social, Fundatia „Pro Homini” a primit din partea Primariei Municipiului Braila, in luna decembrie 2003, diploma si medalie de excelenta. In vederea strangerii de fonduri fundatia organizeaza de doua ori pe an baluri de binefacere si tombole cu obiecte confectionate in Centrul de Zi.

Pentru oamenii varstnici au fost editate pana in prezent doua numere ale publicatiei „Pro Homine” care reflecta preocuparile oamenilor de varsta a treia. Majoritatea articolelor sunt scrise de pensionari.

Comments are closed.